hits

Det er trist når fastlegen blir gammel og surrete😧

Min fastlege som jeg har hatt i over 30 år begynner nå å surre litt. Han har overlevd to hare krefttyper og er 71 år. Men du verden som han har stått på for meg og undersøkt, henvist og hjulpet meg med både ATN og andre sykdommer. Det blir vemodig og VANSKELIG å finne en lege som har greie på denne sykdommen. (Hvis noen har en å anbefale i Ski/Oppegård kommune så tas tips imot med takk, de fleste har laaange ventelister).

Men altså, 11/4 var jeg hos han for å bli henvist til revmatologisk avdeling på Diakonhjemmets sykehus. Sist tirsdag fikk jeg brev om at timen var avvist! Noe som ikke var rart da han hadde sendt det til kirurgisk avdeling. Jeg måtte ringe både kirurgisk som ikke kunne gi henvisningen til revmatologisk siden denne var avvist. Ringte så revmatologisk som sa jeg trengte ny henvisning, men det var noe de ikke forsto om en hostesaft 🙈 Der hadde han nok limt inn noe feil i henvisningen. Deretter ringte jeg legesekretæren hos min fastlege, sto som nr 7 på venteliste - takk Gud for høyttaler slik at jeg kunne gjøre noe mens jeg ventet på at de skulle ta telefonen. Da jeg endelig kom igjennom måtte sekretæren snakke med legen, så igjen med meg før det ble på ny sendt henvisning til riktig avdeling.

Og tenk kun 3 timer etterpå ringer de fra Diakonhjemmets sykehus, reumaavdelingen, og kan tilby meg to avbestilte timer til uka🎉👏🏻👏🏻 Noe jeg selvfølgelig takket ja til, og jeg tror det var fordi jeg var litt fortvilet i forhold til at henvisningen var feilsendt. Men nå altså kommet til riktig sted!

Nå gjenstår det bare å se om jeg blir blå før den tid😂 Var nemmelig til mammografi i dag, fem bilder, og for to år siden ble jeg såååå blå😜 Så hvis det skulle skje nå så får jeg vel si det som det er så de ikke tror noe annet🙈😜😂

Men nå er helgen startet og vi har en alenehelg på hytta min kjære og meg💙 Det er bare det at det blåser så inn i granskogen, stoler og bord flyr frem og tilbake. Og vinden gjør meg dårlig😩 Tablettene virker ikke..... Noe dritt! Det hjelper ikke om sola skinner når det er opptil 20 m/sek i vindkastene.

Satser på en god helg, og ønsker alle andre det samme!

Illustrasjonen er lånt av @lykketegning

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

atypisktrigeminusnevralgi

atypisktrigeminusnevralgi

53, Ski

Jeg er en kreativ dame som bruker mine kreative sider som medisin så langt det går, men har dessverre en sykdom som har gjort meg ufør. Og humøret mitt prøver jeg så godt jeg kan å holde oppe! Følg meg gjerne på Instagram anntorillarnesen

Kategorier

Arkiv